detector.media
13.04.2015 13:11
14 квітня – безкоштовний майстер-клас «Цифра, кіно, ТБ: міжнародні стандарти, цифрові зали, DCP та інші цифрові пакети»
14 квітня – безкоштовний майстер-клас «Цифра, кіно, ТБ: міжнародні стандарти, цифрові зали, DCP та інші цифрові пакети»

14 квітня відбудеться майстер-клас курсу Skill Bill Start освітнього проекту «Film.ua Факультет» на тему «Цифра, кіно, ТБ: міжнародні стандарти, цифрові зали, DCP та інші цифрові пакети».

 

Експертами майстер-класу стануть Олександра Луценко, виконавчий директор Digital Cinema Ukraine (DCU), і Павло Туринін, керівник служби інтернет-проектів Star Media.

 

Майстер-клас буде розбитий на дві частини, під час яких будуть розглянуті наступні питання:

Майстер-клас відбудеться 14 квітня з 19:00 до 21:00, за адресою: Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2.

 

Майстер-клас безкоштовний. Реєстрація обов'язкова. Умови відвідування майстер-класів Skill Bill Start - тут.name="_GoBack">

 

Довідка про експертів:

 

Олександра Луценко - виконавчий директор Digital Cinema Ukraine (DCU).

 

Digital Cinema Ukraine надає повний спектр послуг з підготовки цифрового релізу фільму. Компанія успішно працює як з кінокомпаніями з підготовки цифрових релізів, так і з дистрибуторами - з конвертації, озвучення і субтитрування фільмів для показу у цифрових кінотеатрах.

 

На кожному етапі створення цифрової копії звичайного або ж 3D фільму компанія проводить контроль якості, щоб фінальний матеріал відповідав всім вимогам і стандартам. По завершенні всіх робіт фахівці DCU представляють звіт про тестування якості, який включає в себе всі аспекти - від картинки і звуку, і до сумісності DCI. Також передача контенту можлива з використанням високошвидкісного захищеного інтернет каналу. Збереження контенту і дотримання конфіденційності підтверджує сертифікат CDSA.

 

Павло Туринін - керівник служби інтернет-проектів Star Media.

 

Працює в компанії Star Media з 2006 року. З 2007 по квітень 2014 - керівник служби пост-продакшн. З квітня 2014 - керівник служби інтернет проектів.

 

Є автором технічних вимог групи компаній Star Media.

 

З 2008 - активний учасник міжнародних виставок NAB Show (Las Vegas), IBC (Amsterdam). З 2009 року є учасником SMPTE, EBU.

 

Брав участь у побудові, інтеграції ВТК компанії Star Media, в тому числі і підборі та навчанні персоналу відділу,також у розробці та створенні технологічних процесів роботи пост-продакшн Star Media. Брав участь у проектуванні нового офісу Star Media на території Film.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY