detector.media
13.04.2015 10:39
Штаб АТО заявляє про російську інформаційну провокацію
Штаб АТО заявляє про російську інформаційну провокацію

Заступник керівника АТО в Донецькій і Луганські областях полковник Валентин Федічев заявив, що російські підрозділи інформаційної війни підготували провокацію з метою відвернути увагу російських громадян і світової спільноти від факту перебування російських регулярних військ на сході України. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

 

Полковник Федічев попередив, що з 12 по 13 квітня в мережі інтернет буде поширюватися відеоролик, в якому бойова броньована машина з польськими (або німецькими) державними прапорами (БТР, БМП, МТЛБ) атакуватиме позиції «народних ополченців ДНР» в районі Авдіївки. У коментарях буде зазначатися, що «позиції ополченців атаковані польським (німецьким) підрозділом».

 

«Офіційно повідомляємо, що ні польських, ані німецьких підрозділів у складі сил АТО ніколи не було і не буде», - заявив полковник Федічев.

 

«Метою цього провокаційного повідомлення проросійських ЗМІ та контрольованих ними Інтернет-ресурсів є покладання на Україну відповідальності за порушення виконання п. 10 "Комплексу заходів з виконання Мінських угод 12 лютого 2015 року", яким передбачено виведення збройних формувань, військової техніки, а також найманців з території України під спостереженням ОБСЄ», - додав представник штабу АТО.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY