detector.media
08.04.2015 09:15
Екс-заступник шеф-редактора «Forbes Украина» Ніна Міщенко очолила портал Асоціації ритейлерів України
Екс-заступник шеф-редактора «Forbes Украина» Ніна Міщенко очолила портал Асоціації ритейлерів України

Ніна Міщенко стала головним редактором порталу Асоціації ритейлерів України (rau.com.ua).

 

Раніше вона обіймала посаду заступника шеф-редактора журналу «Forbes Украина», звідки одночасно з декількома іншими членами редакції звільнилася у лютому 2014 року.

 

«Ключове завдання порталу Асоціації ритейлерів України - стати головним джерелом ексклюзивної галузевої інформації не лише для членів асоціації, але і для всього ринку. Це будуть не тільки новини, але й історії та кейси. Наше завдання - стати корисними ринку. Ще одне завдання для мене - "порахувати всіх". Ринок ритейлу не є консолідованим. Для виконання цього завдання я буду використовувати досвід, отриманий у Forbes при підготовці різних рейтингів: сотні найбагатших, 200 компаній, рейтингу рантьє і зарплат топ-менеджерів», - прокоментувала своє призначення Ніна Міщенко.

 

Також вона зазначила, що деталі щодо оновленої концепції порталу та його команди будуть оприлюднені пізніше. Зараз тривають перемовини з потенційними кандидатами. Також редакція приймає на практику стажерів.

 

«Проект rau.com.ua існує два роки і скромно розвивався як нішеве медіа, а зараз ним зайнялася досвідчена та гіперпроактивна команда. Ми дотримуємося легітимних методів зробити ринок ритейлу цивілізованим, відкритими, європейським», - написала у своєму аккаунті в Facebook СЕО Асоціації ритейлерів України Яна Зубар.

 

Нагадаємо, що журналістську кар'єру Ніна Міщенко розпочала у 2004 році в журналі «Торговое дело». Після цього вона працювала на телебаченні, а з 2008 року почала писати про нерухомість для газети «Экономические известия». У команді Forbes пані Міщенко була з дня заснування журналу - січня 2011 року.

 

Одночасно з Ніною Міщенко з «Forbes Украина» звільнилися редактор розділу «Фінанси» Наталія Задерей і редактор розділу «Технології» Яна Бесіда, а трохи згодом до них приєднався шеф-редактор журналу «Forbes Украина» Олександр Данковський. За неофіційною інформацією, причинами їхнього звільнення стали «антиукраїнські статті» на сайті Forbes.ua, проблеми з менеджментом у виданні, а також затримки з виплатою зарплати.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook Ніни Міщенко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY