detector.media
06.04.2015 17:29
СТБ покаже документальний цикл «Історія українського шоу-бізнесу. Територія А»
СТБ покаже документальний цикл «Історія українського шоу-бізнесу. Територія А»

Телеканал СТБ покаже 4-серійний документальний фільм «Історія українського шоу-бізнесу. Територія А». Прем'єра проекту відбудеться сьогодні, 6 квітня. Про це йдеться в телепрограмі каналу.

 

Цикл виходитиме з понеділка по четвер о 18:50.

 

Як повідомив у Facebook маркетинг-директор медіагрупи StarLightMedia (до якої входить телеканал СТБ) Орест Білоскурський, це перший в Україні документальний проект такого масштабу про вітчизняний шоу-бізнес. У ньому автори розкажуть про артистів, які вийшли з «Території А», чому дехто з них зник на піку популярності, хто їх продюсував тощо.

 

Нагадаємо, що хіт-парад «Територія А» виходив у 1990-х роках на телеканалі ICTV, який нині теж є частиною медіагрупи StarLightMedia.

 

Тим часом колишня ведуча «Території А» Анжеліка Рудницька у Facebook написала, що мала наміри подавати до суду на канал СТБ за цей фільм. Вона також заявила, що не давала права на використання матеріалів «Території А». «Називати фільм документальним, у якому немає коментарів тих, хто створював "Територію А" - це нон-сенс», - вважає пані Рудницька.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY