detector.media
04.04.2015 13:39
Україна вперше приєднається до визначення переможця Young Audience Award Європейської кіноакадемії
Україна вперше приєднається до визначення переможця Young Audience Award Європейської кіноакадемії

3 травня в Україні вперше будуть представлені фільми-фіналісти Young Audience Award Європейської кіноакадемії і голосування за переможця. Про це повідомляє прес-служба кінодистрибуторської компанії «Артхаус Трафік».

 

Після перегляду українці візьмуть участь у голосуванні за фільм, гідний  Young Audience Award.

 

Покази пройдуть у День юного глядача, 3 травня, у 25 європейських містах, у тому числі, Києві. Аудиторія - глядачі у віці12-14 років. До фіналістів премії цього року увійшли стрічки «Моя худюща сестра» (Німеччина, Швеція), «Невидимий хлопчик» (Італія), «Ти теж гидкий» (Ірландія).

 

Київський показ Young Audience Award пройде в кінотеатрі на кіностудії Film.ua.

 

Після показу глядачі проголосують за найкращий фільм, а результати тогго ж дня буде передано до Ерфурта (Німеччина). Лауреата Young Audience Award-2015 оголосять під час відеоконференції в Ерфурті.

 

Організаторами Young Audience Award в Україні є фестиваль для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» спільно з європейськими культурними інституціями.

 

Нагадаємо, «Чілдрен Кінофест-2015» пройде у 12 українських містах з 29 травня по 7 червня. Місія фестивалю - популяризувати кіно серед дітей різного віку й розвивати традиції сімейного культурного дозвілля.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY