detector.media
02.04.2015 19:35
Нацрада призначила перевірку ТРК «Ера», яка так і не почала мовити на супутнику
Нацрада призначила перевірку ТРК «Ера», яка так і не почала мовити на супутнику

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку діяльності ТОВ «Телерадіокомпанія "Ера"» щодо відсутності її мовлення на супутнику. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 2 квітня.

 

Моніторинг Нацради 26 березня зафіксував відсутність супутникового мовлення ТРК «Ера».

 

Нагадаємо, 30 жовтня 2014 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ТРК «Ера» за відсутність супутникового мовлення та зобов'язала компанію до кінця 2014 року привести діяльність у відповідність до умов ліцензії.

 

До того, 31 липня 2014 року, Нацрада вже розглядала питання відсутності супутникового мовлення ТРК «Ера». Тоді компанія пообіцяла до 1 жовтня відновити мовлення. Регулятор пішов їй назустріч, узяв до відома результати перевірки та призначив додаткову позапланову перевірку на 1 жовтня.

 

Нещодавно на чат-конференції в «Детектор медіа» генеральний директор ТРК «Ера» Ігор Лоташевський у відповідь на запитання, коли телеканал «Ера» відновить цілодобове мовлення на супутнику і чи буде розвинена ідея мовлення у форматі Vision Radio, сказав, що запуск цілодобового каналу був пов'язаний з планами отримання цифрової ліцензії, якої «Ера» так і не отримала.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY