detector.media
01.04.2015 16:45
У першому випуску ток-шоу «Дебати PRO» на Першому обговорюватимуть тему державної власності
У першому випуску ток-шоу «Дебати PRO» на Першому обговорюватимуть тему державної власності

1 квітня темою прем'єрного випуску нового суспільно-політичного ток-шоу «Дебати PRO» на Першому національному стане «Державна власність: повернути вкрадене чи все приватизувати». Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Захищатимуть протилежні точки зору запрошені експерти - представники законодавчої і виконавчої влади та фахівці, що спеціалізуються на темі програми:

Павло Різаненко, народний депутат («Блок Петра Порошенка»), член спеціальної комісії Верховної Ради з питань приватизації;

Володимир Дубровський, старший економіст Центру CASE-Україна;

Андрій Іллєнко, народний депутат (ВО «Свобода»);

Сергій Гусовський, депутат Київської міської ради («Самопоміч»);

Олександр Бондар, екс-голова Фонду державного майна України.

 

«Дебати PRO» стартують в ефірі Першого національного о 19:30. Онлайн-трансляція першого випуску буде доступна на каналі Першого національного на YouTube.

 

Нагадаємо, «Дебати PRO» - це нове суспільно-політичне ток-шоу Першого національного. Проект реалізовано у форматі дебатів, які відбуваються в трьох раундах. У програмі обговорюється резонансна тема, яка розділяє суспільство на два протилежні табори. У проекті беруть участь шість експертів, які знаються на проблемі, і кожен має лише хвилину часу, аби переконати всіх учасників дискусії у правильності своєї точки зору. Аудиторія в студії та інтернет-користувачі можуть ставити свої запитання спікерам. Модератор дебатів - Роман Вибрановський, шеф-редактор - Дмитро Грузинський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY