detector.media
01.04.2015 15:52
9 квітня – лекція Леоніда Швеця «Цензура, самоцензура і нецензурне в дискурсі про майбутнє України»
9 квітня – лекція Леоніда Швеця  «Цензура, самоцензура і нецензурне в дискурсі про майбутнє України»

9 квітня о 19.00 відбудеться лекція Леоніда Швеця  «Цензура, самоцензура і нецензурне в дискурсі про майбутнє України» (арт-простір Mezzanine, Closer, 3-й поверх, вул. Нижньоюрківська, 31, Київ).

 

Лекція відбудеться в рамках дискусійної складової проекту CSM «Культура. Завтра».

 

«Україна радикально змінюється, Україна шукає себе. В громадському дискурсі триває намацування цієї новизни, звикання до себе в новій якості. При цьому деякі теми з різних причин виносяться за рамки обговорення, або обговорюються на граничних стилістичних регістрах, що означає: намацано хворе місце. Хворе - значить, важливе. Про що і чому ми мовчимо або кричимо, говорячи про майбутнє України?», - анонсують лекцію організатори.

 

Леонід Швець - редактор, журналіст, політичний оглядач. Закінчив Харківський університет: істфак, іноземні мови, аспірантуру. Півжиття був політологом: викладав, аналізував, брав участь. З 2001-го - редактор-журналіст. Писав для тижневика «Событие» (Харків), працював редактором у «Газеті по-київськи», «Газеті 24», журналі «Фокус», колумніст видання «Контракти», писав для видання «Есквайр Україна». Зараз - незалежний публіцист.

 

Для участі у заході треба заповнити реєстраційну форму.

 

Проект «Культура. Завтра» покликаний публічно обговорювати складні теми й спільно працювати над стратегіями розвитку культури. Його мета - запозиціонувати культуру як один із найголовніших інструментів для вирішення болючих і конфліктних питань, які виникли в суспільстві в результаті революційно-воєнних подій 2013-2014 років. Дискусії, лекції та круглі столи відбуватимуться двічі на місяць за участі культурних менеджерів, митців, журналістів і філософів з України, Білорусі, Туреччини, Росії , Грузії, Сербії та інших країн.

 

Проект «Культура. Завтра» підтримано Фондом Принца Клауса та програмою грантів «і3» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України». Подія відбудеться за дружньої підтримки Mezzanine. Інформаційні партнери: Українська правда. ЖиттяPlatformaЛівий берегКоментарі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY