detector.media
30.03.2015 19:31
Священник з Одещини розкаявся у розповсюдженні сепаратистських матеріалів – суд це врахував
Священник з Одещини розкаявся у розповсюдженні сепаратистських матеріалів – суд це врахував

Вироком Ізмаїльського міськрайонного суду (Одеська область) громадянина засуджено до 4 років позбавлення волі із застосуванням ст. 75 Кримінального кодексу за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК України (розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення умисних дій з метою зміни меж території або державного кордону України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

 

Встановлено, що громадянин, будучи протоієреєм церкви в одному із сіл Ізмаїльського району, півроку розповсюджував газету із публічними закликами до вчинення дій, спрямованих на зміну меж території, державного кордону, в друкованому вигляді та у мережі інтернет.

 

Враховуючи щире каяття 44-річного чоловіка, йому призначено покарання з випробувальним строком.

 

Державне обвинувачення підтримувала прокуратура Одеської області.

 

Нагадаємо, Хмельницький міськрайонний суд визнав винним громадянина Андрія Орєхова у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України (частина друга статті 110 Кримінального кодексу України), і засудив його до п'яти років ув'язнення. Засудженого взяли під варту у залі суду. Оксану Корецьку, яка допомагала допомагала Андрію Орєхову розповсюджувати газету «Новороссия», суд також виніс вирок  про п'ять років позбавлення волі, але з випробувальним терміном у два роки.

 

«Детектор медіа»


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY