detector.media
30.03.2015 19:15
Перший національний покаже спецвипуск «Крим. Рік окупації» програми «Голос Америки»
Перший національний покаже спецвипуск «Крим. Рік окупації» програми «Голос Америки»

Сьогодні, 30 березня, у спеціальній програмі «Голосу Америки» «Крим. Рік окупації» на Першому національному ведуча Мирослава Гонгадзе та гості студії дискутуватимуть про те, що сталося з Кримом, Європою та світом після анексії півострова, чи можливо і як вирішити проблему Криму і що може чекати півострів і регіон у майбутньому. Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

Програма вийде в ефірі о 22.00.

 

У студію до Мирослави Гонгадзе завітають експерти: Іділ Ізмірлі - професор Університету Джорджа Мейсона, автор багатьох досліджень по Криму;  Джон Гербст - директор Євразійського центру Атлантичної Ради, колишній Посол США в Україні; Девід Креймер - галузевий директор Інституту Маккейна, колишній високопосадовець Державного департаменту.

 

Нагадаємо, 13 лютого голова Нацради Юрій Артеменко повідомив, що Державний департамент США і американський державний іномовник «Голос Америки» розглядають можливість надати Україні потужні передавачі для встановлення їх на території антитерористичної операції та відновлення там мовлення українських телерадіокомпаній. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY