detector.media
30.03.2015 19:07
Кінофестиваль KISFF збиратиме кошти на відновлення кінотеатру «Кінопанорама»
Кінофестиваль KISFF збиратиме кошти на відновлення кінотеатру «Кінопанорама»

5 квітня Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів #KISFF2014 проведе покази стрічок на підтримку столичного кінотеатру «Кінопанорама», який постраждав від пожежі 8 січня. Про це повідомляють представники кінофоруму.

 

«Всі зібрані кошти підуть на відновлення повноцінної роботи кінотеатру після пожежі, що сталася декілька місяців тому», - йдеться в анонсі заходу.

 

«8 січня в кінотеатрі сталася пожежа. Ніхто не знає - чому, швидше за все, це були нескінченні перепади в електромережі. Так мало не згорів один з найстаріших кінотеатрів Києва, кінотеатр, який перший в Україні почав фестивальний і артхаусний рух», - сказала директор кінотеатру «Кінопанорама» Наталія Соболєва.

 

Зали кінотеатру продовжують працювати, тож, вочевидь, ідеться про потребу відновлення технічного обладнання.

 

Особливістю кінофестивалю KISFF є те, що глядачі можуть самостійно формувати його програму. Для цього потрібно проголосувати за вподобані стрічки. Покази відбуватимуться у «Кінопанорамі». Детальну інформацію та перелік фільмів подано на сторінці фестивалю kisff.org/best2014. Голосування проходитиме на офіційній сторінці фестивалю у соціальній мережі Facebook.

 

Наступний - четвертий Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів #KISFF2015 пройде у Києві з 22 по 26 квітня. Протягом п'яти днів буде представлено декілька сотень короткометражних фільмів, розділених за тематичними блоками. Продовжить роботу кіношкола фестивалю Short film school та ще низка професійних подій, що будуть об'єднані в секцію KISFF PRO.

 

Організатори #KISFF2015 відзначають, що ціни на квитки будуть «символічними».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY