detector.media
30.03.2015 18:32
Стогній, Рабинович та Мураєв увійшли до опозиційного тіньового «Кабміну»
Стогній, Рабинович та Мураєв увійшли до опозиційного тіньового «Кабміну»

До складу так званого тіньового «Кабміну» опозиції увійшли представники сфери ЗМІ Костянтин Стогній, Вадим Рабинович та Євген Мураєв. Про це з посиланням на народного депутата від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула повідомляє сайт «Опозиційного блоку».

 

Відомий журналіст і телеведучий  Костянтин Стогній став «міністром внутрішніх справ» тіньового «Кабміну». На своїй сторінці у Facebook він підтвердив новину: «Так, це правда. Мені дійсно запропонували підготувати якісну реформу МВС. І пообіцяли, що якщо вона буде сприйнята суспільством, допоможуть її втілити в життя...».

 

Власник інтернет-каналу News Network та інтернет-радіо «Рабинович FM», представник «Опозиційного блоку» Вадим Рабинович став віце-прем'єр міністром та забезпечуватиме контроль над діяльністю правоохоронних органів.

 

Власник каналу News One, член Партії регіонів Євген Мураєв став міністром економічного розвитку і торгівлі.

 

Нагадаємо, 26 грудня минулого року шпигунське реаліті-шоу «Кріт» на телеканалі ICTV, яке вів Костянтин Стогній, завершилося з невисокими показниками. Проект виходив з 24 жовтня по 26 грудня, по п'ятницях, о 20.20. Загалом в ефір вийшло 10 випусків. У середньому «Кріт» мав частку 5,67% за «14-49, вся Україна» та 4,28% за «14-49, 50 тис.+». Таким чином, його показники були нижче середньої частки каналу ICTV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY