detector.media
30.03.2015 10:32
31 березня – відкриття у Києві виставки карикатур «Хунта унд Вата»
31 березня – відкриття у Києві виставки карикатур «Хунта унд Вата»

31 березня о 19.00 у Центрі сучасного мистецтва (ЦСМ) М17 (Київ, вул.Антоновича, 104) відбудеться відкриття виставки «Хунта унд Вата» Івана Семесюка та Антона Чадського.

 

Концепція експозиції полягає у осмисленні, іронії над міфологічними вимірами інформаційної та культурної війни, що точиться паралельно з прямим військовим втручанням РФ. Представники сучасного мистецтва України та Росії продемонструють, як новий час породив нові образи, смисли. «Ватнік»  Антона Чадського - образ саркастичний, злий у своїй безкомпромісній критиці. «Бандерики» Івана Семесюка - образ протилежний, просякнутий добрим гумором та оптимістичною надією на перемогу.

 

«Бандерик є своєрідною антитезою ватніку, як за формою, за змістом, так і за емоційним забарвленням. Він прагне простих речей - своя земля, своя хата, своя жінка, своя зброя, а ви, дорогі ватні гості, йдіть на...й! Чужого нам не треба, а свого не віддамо. Але головне - бандерик зрозумів, що без болючих і дуже швидких змін діла не буде, і саме тому його актуальне гасло - еволюція, або смерть! Гнучко змінюйся і неодмінно переможеш! В цьому полягає тотальна протилежність неймовірно консервативному ватніку, цьому зашкорублому традиціоналісту і дегенерату», - пояснює Іван Семесюк.

 

Виставка працюватиме з 1 по 6 квітня. ЦСМ М17 працює з 11.00 до 20.00.

 

З питань акредитації на заходи треба звертатися до PR-менеджера Дарії Кушелевської info.press.m17@gmail.com , (095) 534-87-83.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY