detector.media
30.03.2015 09:40
«Народний фронт» заявить Генпрокурору про начебто злочин одного з власників «Інтера»
«Народний фронт» заявить Генпрокурору про начебто злочин одного з власників «Інтера»

Партія «Народний фронт» (НФ) заявляє, що народні депутати НФ  звернуться до Генеральної прокурори України із заявою про начебто злочин народного депутата від «Опозиційного блоку», одного з власників телеканалу «Інтер» (Inter Media Group) Сергія Льовочкіна, який очолював Адміністрацію колишнього президента Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба партії.

 

«Сьогодні, 30 березня, народні депутати звернуться до Генерального прокурора України Віктора Шокіна із заявою про злочин Сергія Льовочкіна, який очолював Адміністрацію президента Януковича у період з 2010-го по 2014-й рік», - йдеться у повідомленні.

 

Відвідати Генпрокуратуру народні депутати планують об 11.00. На виході з будівлі Генпрокуратури вони обіцяють дати брифінг для представників ЗМІ.

 

Днями раніше «Українська правда» з посиланням на джерела у американських медіа повідомила, що екс-глава Адміністрації Януковича, нардеп Сергій Льовочкін не шкодує грошей на піарників, намагаючись створити собі за кордоном образ опозиціонера і потенційного наступного прем'єр-міністра України.

 

Нагадаємо, у березні міжнародний інформаційний канал у Європі Euronews та Inter Media Group уклали угоду про співробітництво, яке буде спрямоване на розвиток та зміцнення української версії Euronews. Inter Media Group Limited включає в себе телеканали «Інтер», «Інтер+», НТН, K1, K2, «Ентер-фільм», «Мега», Zoom та Pixel. З 2013 року Inter Media Group Limited є дочірньою компанією GDF Media Ltd Дмитра Фірташа, а міноритарним акціонером є Сергій Льовочкін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY