detector.media
27.03.2015 19:09
Катерина Лапшина залишає посаду директора з розвитку медіабізнесу СКМ
Катерина Лапшина залишає посаду директора з розвитку медіабізнесу СКМ

Катерина Лапшина, яка із серпня 2010 року обіймала посаду директора з розвитку медіабізнесу групи компаній Ріната Ахметова СКМ, вирішила залишити групу СКМ. Про це повідомляє офіційний сайт СКМ.

 

Замість неї директором з розвитку медіабізнесу групи СКМ призначений Олександр Баринов, який буде поєднувати керівництво цим напрямком з керівництвом телекомунікаційним бізнесом СКМ.

 

«Ми вдячні Катерині за її роботу і бажаємо їй подальших успіхів, - сказав генеральний директор СКМ Олег Попов. - Олександр Баринов - успішний керівник у телекомунікаційній галузі, володіє також значним досвідом у медіа, що допоможе нам реалізувати низку потенційних синергій між обома бізнесами».

 

Олександр Баринов, як і Катерина Лапшина, - менеджер з Росії. До СКМ приєднався у 2010 році - очолив компанію «Астеліт» (мобільний оператор life:)), згодом - «Укртелеком». До того працював у Росії в компанії «Вымплеком», очолював в Україні компанію «Українські радіосистеми» (Beeline), у Росії - керівну компанію OK Solutions міжнародної медіарекламної групи Aegis/OKS, компанію DEPO Computers, працював у Philips Consumer Electronics BV, корпорації Intel, компанії «Ланіт».

 

Нагадаємо, що медійний напрям СКМ включає в себе медіахолдинг «Медіа Група Україна», до якого входять телеканали «Україна», НЛО TV, «Індиго TV», «Ескулап TV», «Футбол 1», «Футбол 2», чотири регіональні телеканали («Донбас», 34 канал, «Сигма» і «ТВ-сфера»), видавничий дім «Сьогодні мультімедіа» (газета «Сегодня»), компанія «Діджитал скрінз» (відеосервіс Oll.tv), продакшн «Теле про».

 

Телекомунікаційний напрям СКМ - це «Укртелеком», а також телекомунікаційна група Vega.

 

СКМ уже має проекти, які поєднують обидва напрямки, - це сервіс IPTV-телебачення під брендом Oll.tv, який реалізується компанією «Діджитал скрінз» на базі мережі «Укртелекому».

 

Нагадаємо, що з 1 липня 2014 року з посади директора медіахолдингу «Медіа Група Україна» пішов Федір Огарков, який керував холдингом три роки. Директором ТОВ «Медіа Група Україна» став Євген Лященко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY