detector.media
27.03.2015 16:53
У суботу вийде ексклюзивне інтерв’ю Петра Порошенка каналу ICTV
У суботу вийде ексклюзивне інтерв’ю Петра Порошенка каналу ICTV

У суботу, 28 березня, телеканал ICTV покаже ексклюзивне інтерв'ю Президента України Петра Порошенка. Найбільш гострі питання стосовно подій за останній тиждень Президентові поставить Андрій Куликов, повідомляє прес-служба каналу.

 

Інтерв'ю з главою держави вийде в ефірі о 19.10.

 

За словами Андрія Куликова, під час розмови будуть підняті теми, які найбільше хвилюють українського глядача - війна, мир, економіка країни.

 

«Ставитиму запитання Петрові Порошенку і як Президенту, і як громадянину України. Дуже важливо почути і зрозуміти, чи отримаємо ми однакові відповіді на обидва роди запитань. Переконаний, це інтерв'ю стане гарною нагодою відчути, наскільки змінився Петро Порошенко, відколи обійняв свій пост», - сказав журналіст.

 

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко дав ексклюзивні інтерв'ю Першому національному, каналам «1+1» та «Інтер».

 

9 березня Святослав Цеголко, прес-секретар Президента України Петра Порошенка, повідомив, що глава держави започаткував вчора, 9 березня, серію ексклюзивних інтерв'ю українським ЗМІ, у яких роз'яснюватиме свою позицію щодо зовнішньої і внутрішньої політики, боротьби з корупцією та запровадження реформ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY