detector.media
27.03.2015 16:14
Видавництво «Кальварія» видасть нову книжку головного режисера «Магнолія-TV» Руслана Горового, народжену у Facebook
Видавництво «Кальварія» видасть нову книжку головного режисера «Магнолія-TV» Руслана Горового, народжену у Facebook

Видавництво «Кальварія» готує до друку книжку режисера і письменника Руслана Горового «Казки на ніч. Те, що боліло протягом року». Про це «Телекритиці» повідомили у видавництві.

 

Руслан Горовий - головний режисер телекомпанії «Магнолія-TV», автор і керівник проекту «Служба розшуку дітей», а крім цього - автор п'яти виданих книжок короткої прози, автор пісень, режисер короткометражних фільмів і волонтер.

 

27 березня виповнюється рівно рік, як він розпочав у Facebook свій проект «Казки на ніч». Практично щодня він писав невеликі історії-новелки, які вбирали в себе прожите за день, враження від особливих зустрічей, телефонних розмов або спілкування з бійцями чи волонтерами під час поїздок у зону АТО.

 

За рік у Facebook написано 351 «казку», і на цьому Facebook-проект закривається. Натомість у роботу піде книжка «Казки на ніч. Те, що боліло протягом року». «Книжка не буде простим копіюванням Facebook-текстів, як це робилося в аналогічних випадках. До збірки увійдуть відібрані тексти, які доповнюватимуть фото або інші ілюстрації», - зауважують у видавництві «Кальварія».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY