detector.media
27.03.2015 15:34
Інтернет-радіостанція RTI отримала ліцензію на супутникове ТБ
Інтернет-радіостанція RTI отримала ліцензію на супутникове ТБ

Інтернет-радіостанція RTI, що мовить з квітня 2014 року у форматі radiovision (радіо в телевізійному ефірі), проліцензувалася як супутниковий телеканал. 26 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву ТОВ «ТРК "Інтеррадіо"» про видачу ліцензії на супутникове мовлення з логотипом RTI.

 

Власником ТРК «Інтеррадіо» є Денисенко Володимир Миколайович. За його словами, він особисто фінансує проект. «Я в медіабізнесі з 1998 року. Моя спеціалізація була регіональний бізнес», - розповів він.

 

Людина на ім'я Денисенко Володимир Миколайович фігурувала як співзасновник ТОВ «Лідер ТВ» і директор ТОВ «Новий формат ТВ» - компаній, які разом з ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «Партнер ТВ» і ТОВ «ТВ Вибір» отримали частоти в усіх регіонах України, крім Одеської області, в регіональному мультиплексі МХ-3, а у 2013 році були продані власникам каналу «112 Україна», який запустив замість регіональних мовників загальнонаціональних канал «112 Україна».

 

«RTI створювався як радіоканал, ми пішли у формат radiovision. Почали мовлення у квітні 2014 року, на грудень вийшли на прибуток. У січні-лютому будували нову студію, готові йти далі. Провели переговори з понад 100 провайдерами, вони готові нас узяти», - розповів про свій новий проект пан Денисенко.

 

RTI планує мовити із супутника Astra 4A, студія телерадіоканалу розташована за адресою вул. Вікентія Хвойки, 21 у Києві - неподалік від офісу радіохолдингу «ТАВР медіа». Але пан Денисенко запевнив членів Нацради, що з ТАВРом, як і з радіогрупою УМХ, RTI лише сусіди.

 

Програмна концепція RTI передбачає 6 годин на добу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, 5 годин 45 хвилин підбірки музичних творів, по 2 години - культурно-мистецьких, науково-просвітницьких, розважально-музичних програм, 15 хвилин - дитячих.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY