detector.media
25.03.2015 12:58
«Інтер» здобув дві перемоги у конкурсі PromaxBDA Europe Awards-2015
«Інтер» здобув дві перемоги у конкурсі PromaxBDA Europe Awards-2015

Телеканал «Інтер» став переможцем у двох номінаціях телевізійної премії в галузі дизайну PromaxBDA Europe Awards. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Промо-кампанія «Інтер Суперкубка України» під назвою «Досить нас розділяти! Ми з тобою однієї гри!» здобула «золото» в категорії Best marketing campaign for a programme using multiple media.

 

«Срібло» в номінації Documentary or factual entertainment programme spot отримав промо-ролик до документального фільму власного виробництва каналу «Інтер» «Стіна».

 

«Ми не виробляємо промо-ролики. Ми ділимося з глядачем проблемами, які нас хвилюють, розповідаємо історії, близькі кожному. Ефективна комунікація сьогодні зобов'язана бути емоційно привабливою та соціально активною. Приємно, що європейські професіонали промо поділяють наші погляди», - коментує відзнаки промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник.

 

Нагадаємо, до шорт-листа фіналістів  премії PromaxBDA Europe Awards цього року ввійшли ще два українські продукти: програма «Україна кримінальна» телеканалу ICTV (у номінації On-air Typography) та іміджева кампанія телеканалу НЛО TV з героями-монстрами (у номінації General Channel Image Campaign Using Multiple Media). Проте нагород їм не присудили.

 

PromaxBDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY