detector.media
25.03.2015 11:35
27 березня – панельна дискусія про ринок телевізійного виробництва в межах конференції Format Show Spring Edition
27 березня – панельна дискусія про ринок телевізійного виробництва в межах конференції Format Show Spring Edition

27 березня шеф-редактор авторитетного міжнародного видання про медіа С21 Ед Воллер (Ed Waller) виступить модератором панельної дискусії «Телевізійне виробництво в Україні: реалії, перспективи, тенденції», яка о 10:00 відкриє конференцію Format Show Spring Edition у Києві.

 

Під час дискусії представники найбільших українських медіагруп і продакшнів обговорять ситуацію на ринку виробництва контенту в нашій країні, шляхи його подальшого розвитку, перспективи співпраці з зарубіжними країнами, актуальність телеформатів у контексті розвитку ринку і багато іншого.

 

Учасниками дискусії стануть:

- Вікторія Лєзіна-Масляна, генеральний продюсер виробничого департаменту «1+1 продакшн» групи «1+1 медіа»;

- Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу медіахолдингу «Медіа Група Україна»;

- Дмитро Кіцай, керівник творчого об'єднання телеканалу СТБ;

- Олексій Гончаренко, керівник компанії Friends Production;

- Ігор Сторчак, директор Film.ua Distribution.

 

Також очікується підтвердження учасників з інших медіагруп і продакшн-компаній.

 

Підтверджуючи міжнародну значимість панельної дискусії в рамках Format Show Spring Edition, серія матеріалів про захід буде опублікована у виданні C21 Media.

 

C21Media - міжнародна видавнича компанія з цифровими каналами поширення контенту, що спеціалізується на світовому телебаченні, нових медіа та всілякій інформації про медіабізнес. Лінійка діяльності C21Media: журнали, конференції, консалтингові послуги і доповіді, концентрується на порталі - C21Media.net, який є головною і, найчастіше, домашньою сторінкою для багатьох представників медіаіндустрії. Завдяки різноманітності видів діяльності та високій якості послуг, C21Media заслужив репутацію одного з найбільш прогресивних і незалежних видавничих будинків в медіабізнесі, а також потужної цифрової платформи бізнесу.

 

Конференція-скринінг Format Show Spring Edition відбудеться 27 березня на кіностудії Film.ua (вул. М. Закревського, 22, Київ, Україна).

 

З питань акредитації преси необхідно звертатися до PR-менеджера компанії Media Resources Management Ольги Носик: olga_n@mrm.ua, 044 459 4610, 066 480 2084.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY