detector.media
25.03.2015 10:59
Програма «Новий чорний» на «Радио Вести» змінює час виходу
Програма «Новий чорний» на «Радио Вести» змінює час виходу

З 29-го березня авторський проект радіоведучих Василіси Фролової та Льолі Гольдштейн «Новий чорний» виходитиме на «Радио Вести» по неділях. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Програма транслюватиметься в ефірі з 11.00 до 12.00 на частотах «Радио Вести» в Києві (104,6), Харкові (100,5) та Дніпропетровську (107,7), а також на сайті radio.vesti.ua.

 

Радіостанція позиціонує «Новий чорний» як програму «для красивих і балакучих», де «перетинаються сучасні художники з докторами наук, власники квіткових магазинів з колекціонерами духів, модні редактори з молодими дизайнерами, новинки кіно, музики, інтернет-меми та вечірки».

 

 Василіса Фролова (справа) і Льоля Гольдштейн позиціонують свою програму як лайф-стайл

 

«"Новий чорний" - це програма про лайф-стайл, яку слухають навіть ті, хто не слухає програми про моду і тренди. Ми звертаємо увагу, міркуємо і коментуємо, запрошуємо в студію гостей і говоримо про людей і події, що оточують нас, про будні і свята, про все яскраве, що потрапляє в наше поле зору», - сказала одна з авторок програми Василіса Фролова.


Доповнює думку її колега і співавтор ефіру Льоля Гольдштейн: «У потоці подій та інформації є шанс упустити важливе й цінне, те, чого вже завтра нам може бракувати. Але є ті, хто сьогодні знають про те, що по-справжньому важливо і цікаво, ті, хто здатний озвучити «Новий чорний». Новини та думки, якими хочеться ділитися».

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження київському «Радио Вести» (ТОВ «ТРК Дивосвіт») «за перешкоджання Національній раді у здійсненні контролюючих та наглядових повноважень». Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні 12 лютого, через те що так і не зміг отримати від «Радио Вести» запис ефіру 16 грудня, у якому було інтерв'ю екс-заступника глави Адміністрації Президента Андрія Портнова. На цей ефір Нацраді поскаржилися слухачі, які вбачають у висловах спікера ознаки розпалювання ворожнечі, тож регулятор хотів провести моніторинг.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY