detector.media
24.03.2015 14:03
У другому сезоні проекту «Рецепти щастя» на К1 буде нова ведуча
У другому сезоні проекту «Рецепти щастя» на К1 буде нова ведуча

Із 4 квітня на телеканалі К1 виходитиме другий сезон кулінарної програми «Рецепти щастя» під назвою «Рецепти щастя: нова історія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кулінарне шоу виходитиме щосуботи об 11.00. У проекті змінилася ведуча - Ніку Досаєву замінила Тетяна Зосим, яку в кадрі називатимуть Зося. У прес-службі «Детектор медіа» повідомили, що заміна ведучої відбулася тому, що мрія Ніки Досаєвої про власний заклад уже здійснилася.

 

У програмі Зося готуватиме три страви: сніданок, обід і вечерю. Майстер-класи з приготування незвичайних страв їй даватимуть провідні шеф-кухарі та ресторатори України.

 

«У кожному випуску ми побачимо історію однієї страви-рецепта, яка за помилки кухаря стало легендою. Адже деякі знамениті страви були винайдені помилково, зі злості, від відчаю чи щоб виплутатися з непростої ситуації. І були настільки вдалими, що слава їх набагато пережила славу кухаря!», - зазначає прес-служба К1.

 

Як і в попередньому сезоні, гості програми зможуть залишити певну суму грошей у скарбничці Зосі, аби здійснилася її заповітна мрія - відкриття своєї міні-пекарні і кафе.

 

Виробництвом шоу «Рецепти щастя» продовжує займатися «Кефір-продакшн».

 

Нагадаємо, проект «Рецепти щастя» стартував в ефірі К1 31 серпня минулого року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY