detector.media
21.03.2015 10:14
Повідомлення терористів про смерть кореспондента ТРК «Бриз» Дмитра Лабуткіна підтвердилися
Повідомлення терористів про смерть кореспондента ТРК «Бриз» Дмитра Лабуткіна підтвердилися

Інформація про загибель кореспондента ТРК «Бриз» Дмитра Лабуткіна підтвердилася. Після тривалих пошуків його тіло виявиди у Дніпропетровському морзі. Про це на сайті «Флот України» повідомив редактор відділу соціальної політики редакції та видавництва газети «Флот України» капітан-лейтенант Віталій Панчишин.

 

«Офіцер, патріот, справжній громадянин своєї країни, він загинув під час боїв у Дебальцевому», - зазначив пан Панчишин.

 

Як писала «Детектор медіа», журналіст, капітан-лейтенант Дмитро Лабуткін зник під Дебальцевим орієнтовно 16 лютого.

 

При цьому невідомі надіслали дружині пана Лабуткіна відео шокуючого змісту, на якому демонструється військовий квиток кореспондента, тимчасова перепустка, квиток із потяга. У записі зафіксовано тіла загиблих українських військових. Вони перебувають обабіч залізничної колії, де, за версією авторів запису, було розстріляно екіпаж українського БТРа.

 

У прес-службі Міністерства оборони «Детектор медіа» повідомляли, що ведуть пошуки журналіста і сподіваються, що на відео демонструються його документи, а сам він живий.

 

Видання повідомляє, що  Дмитро Лабуткін до анексії Криму був репортером на військовому телебаченні «Бриз» у Севастополі. Після окупації півострова російськими військами не зрадив Україну і виїхав разом з родиною до Одеси.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://fleet.sebastopol.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY