detector.media
20.03.2015 17:53
Працівники ТВі блокували канал з вимогою виплатити борги по зарплаті
Працівники ТВі блокували канал з вимогою виплатити борги по зарплаті

Сьогодні, 20 березня, близько 20 працівників телеканалу ТВі, який призупиняє свою діяльність, блокували офіс каналу з вимогою виплатити їм заборгованості по зарплаті за два-три місяці. Про це «Детектор медіа» повідомив режисер монтажу ТВі Юрій Черната.

 

«Ми намагалися отримати конкретні відповіді, коли буде зарплата. У нас багато співробітників офіційно не влаштовані, і це питання для нас гостро стоїть, а заборгованість залишається. Поговорили з гендиректоркою Манько, яка нічого конкретного не сказала», - розповів пан Черната.

 

За його словами, колектив ТВі планує на наступну середу, 25 березня, акцію під каналом о 12:00.

 

Як писала «Детектор медіа», з понеділка, 23 березня, телеканал ТВі припиняє мовлення. Колективу повідомили, що сьогодні, 20 березня, в них останній робочий день, канал закривається і з понеділка вже не буде ефірів.

 

Директор каналу ТВі Ольга Манько підтвердила «Детектор медіа» призупинення діяльності каналу ТВі. «У зв'язку зі складною економічною ситуацією в країні, а також з тим, що канал є дотаційним, його діяльність призупинено до кращих часів», - повідомила пані Манько.

 

При цьому канал заборгував працівникам зарплату за три місяці. Відповідаючи на запитання, чи будуть виплачені борги, керівник ТВі відповіла: «Наразі робиться все можливе аби розрахуватися з боргами, в першу чергу - з колективом».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY