detector.media
19.03.2015 20:20
Телеканал «112 Україна» оновив графіку
Телеканал «112 Україна» оновив графіку

Після року роботи канал «112 Україна» запровадив  нову графіку програмного контенту. Редизайну зазнали «Новини 112», графіка прямоефірних студій LIVE та аналітично-підсумкової програми Павла Кужеєва «День: Made in Ukraine», йдеться на сайті телеканалу.

 

Головний акцент у новій графіці зміщено на використання ефекту скла та прозорості, багатошаровості та динаміки.  Логотип каналу «112 Україна» зазнав ребрендингу: команда дизайнерів зробила ексклюзивне накреслення елементів логотипу, надавши йому відчуття стрімкості та динаміки.

 

Активно задіяні у новій графіці каналу інтерактивні елементи з титрами, які допомагатимуть телеглядачеві з перших секунд перегляду ефіру зорієнтуватися у потоці новин.

 

 

У графіці підсумково-аналітичної програми «День: Made in Ukraine» було використано елементи українського орнаменту та «жорна часу», оформленні у технократичному стилі. Новий дизайн програми символізує настання інформаційних підсумків дня, що минає: яким він був для українців, і які його наслідки у майбутньому.

 

 

«В цілому новий дизайн ефіру, що сконцентрований навколо колоподібного логотипу, ставив собі за мету вийти за межі квадратного екрану і «жити у реальному світі», що відповідає місії каналу - доносити до глядача найактуальнішу та найважливішу інформацію з усіх куточків України та світу», - зазначає телеканал.

 

Над креативними змінами у графіці каналу працювали головний режисер «112 України» Олександр Авшаров, команда дизайнерів каналу на чолі з провідним спеціалістом Юрієм Жалієм та арт-директором Марією Гостєвою, начальник відділу студійного та позастудійного виробництва Микола Корчага та технічна команда спеціалістів під керівництвом Дмитра Скідана.

 

Нагадаємо, Канал «112 Україна» розпочав виробництво власних документальних  фільмів. У фокусі продакшену - «найважливіші політичні, економічні йсоціальні теми», повідомляє прес-служба телеканалу. 15 березня в ефірі телеканалу відбулася прем'єра першої стрічки «Острів Крим?» власного виробництва каналу. Її автором є журналіст та ведуча «112 Україна» Юлія Галушка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY