detector.media
19.03.2015 18:28
Індустріальний комітет зовнішньої реклами визначив пріоритети на найближчі два роки
Індустріальний комітет зовнішньої реклами визначив пріоритети на найближчі два роки

Індустріальний комітет зовнішньої реклами (ІКЗР) визначив основні напрямки своєї діяльності у 2015-2016 роках. Про це повідомляє прес-служба комітету.

 

Зокрема, один із найважливіших напрямків діяльності ІКЗР на найближчі роки - розширення взаємодії ООН-реклами з іншими медіа в контексті сучасних тенденцій розвитку маркетингових та соціальних комунікацій. Для цього ІКЗР пропонує конкретні кроки з модернізації галузевих досліджень та посилення контролю за їх якістю і вже ініціював спільну роботу свого Технічного комітету і дослідницької компанії Doors Consulting.

 

«У своїй роботі ІКЗР орієнтується на світові тренди ООН-індустрії і дивиться на кілька кроків вперед. Цей підхід вже дозволив ринку зовнішньої реклами здійснити низку важливих якісних перетворень. Далі - новий етап: зовнішня реклама повинна повністю перейти на сучасний фундамент загальних галузевих стандартів, які не просто забезпечують високу якість послуг, але й закріплюють за ООН-медіа статус невід'ємної частини медіаміксу», - вважає глава ІКЗР Олег Невельчук.

 

Нагадаємо, ІКЗР було створено в кінці 2010 року. Членами комітету є оператори BigBoard Ukraine, Perekhid Outdoor, «РТМ-Україна», «Прайм груп», «Луверс», Octagon Outdoor та рекламні групи і агентства GroupM, Publicis Groupe Ukraine, «Група АДВ Україна», Media Systems, Optimum Media Ukraine, Master AD (Dentsu Aegis Network Ukraine). Загальна частка рекламних бюджетів в зовнішній рекламі серед операторів-членів ІКЗР по Україні становить близько 50%. Консолідована частка рекламних агентств - 55-60%.

 

За прогнозом Всеукраїнської рекламної коаліції, у 2015 році обсяг зовнішньої реклами зменшиться на 1%, причому найбільше постраждає реклама на транспорті. Минулого, 2014-го, року обсяги зовнішньої реклами в Україні скоротилися на 31%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY