detector.media
19.03.2015 14:44
Запорізький канал ТВ-5 оновить ефір, запустивши нові проекти власного виробництва та модернізувавши старі програми
Запорізький канал ТВ-5 оновить ефір, запустивши нові проекти власного виробництва та модернізувавши старі програми

У новому сезоні запорізький телеканал ТВ-5  розширить хронометраж випусків новин, а також запустить кілька телепрем'єр. Про це повідомляє прес-служба ТВ-5.

 

З 16 березня на телеканалі стартували оновленні денні випуски новин «День. Новини» і вечірній основний випуск« День. Підсумки» зі збільшеним хронометражем до 40 хвилин. З 28 березня, щосуботи о 19.00 виходитиме щотижневий підсумковий випуск новин «Тиждень. Підсумки».

 

Телеканал також оновить кілька постійних програм - «Домострой», «Ранок з ТВ-5», «Нічний Дозор», «Соцмережа».  В оновленому форматі вийде й молодіжний проект «Планшет», хронометраж якого на каналі розширять до однієї години й додадуть кілька рубрик.

 

 

Окрім того, ТВ-5 запустить кілька нових проектів власного виробництва, для створення яких були залучені фахівці всеукраїнських телеканалів. Телеканал покаже прем'єри тревел-шоу «Щоденник шопоголіка» і соціально-громадського ток-шоу «Краєзнавець».

 

«Ми хочемо бути корисними, тримати в курсі подій, розбиратися в новому - разом, допомагати розвиватися і заряджатися позитивною енергією», - зазначає колектив телеканалу.

 

 

Нагадаємо, у березні нові проекти стартували на ТРК «Львів» - програма  «Хочу змін!», та Першому національному - програма «Віче».

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY