detector.media
18.03.2015 14:34
«Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у київському бюро
«Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у київському бюро

Українська редакція «Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у своєму київському бюро. Про це повідомляється на сайті медіа.

 

Претендент на посаду повинен мати вищу освіту, досвід роботи на телебаченні та в новинах/проектах журналістських розслідувань/документалістиці, володіти навичками підготовки аудіо- та відеоматеріалів. Журналіст повинен володіти українською мовою, бажане також знання англійської.

 

Інші вимоги до аплікантів: готовність дотримуватися редакційних стандартів «Радіо Свобода»;  креативне мислення; орієнтація у поточній політичній та соціальній ситуації в Україні; здатність помічати та пропонувати цікаві теми; знання основ драматургії; уміння розповідати історії телевізійній аудиторії; бажаний досвід написання сценаріїв; готовність працювати за гнучким графіком, їздити у відрядження.

 

Охочих зайняти посаду редакція запрошує надсилати резюме та мотиваційний лист на адресу Ukrjobs@rferl.org до 1 квітня 2015 року.

 

Нагадаємо, наразі департамент публіцистичних проектів телеканалу ICTV запрошує на роботу репортера, англомовна газета Kyyiv Post шукає журналіста і редактора відділу економіки та бізнесу, а виданню «Гордон» потрібні редактори, журналісти та маркетолог.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY