detector.media
18.03.2015 14:27
Колишній начальник юридичного управління Нацради перейшов працювати на «112 Україна»
Колишній начальник юридичного управління Нацради перейшов працювати на «112 Україна»

Колишній начальник юридичного управління Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Олег Шосталь перейшов на роботу в інформаційне агентство «112.ua». Про це він повідомив «Детектор медіа», коментуючи інформацію видання «Медіаняня» про його перехід на телеканал «112 Україна».

 

За словами пана Шосталя, він залишив Нацраду наприкінці 2014 року і з початку 2015 року працює в інформаційному агентстві «112.ua». Він зауважив, що має різні обов'язки в компанії, у тому числі юридичні, але основний напрямок, яким він нині займається, - це розвиток мережі мовлення каналу «112 Україна».

 

Раніше директором з розвитку мережі мовлення каналу «112 Україна» був Андрій Соломаха.

 

Нагадаємо, що 30 жовтня Нацрада звільнила Олега Шосталя з посади начальника юридичного управління у зв'язку з реструктуризацією. 20 листопада Нацрада призначила начальником юридичного управління Уляну Фещук, яка в минулому працювала керівником юридичного департаменту UMH Group (УМХ). На роботу в апарат Нацради її запросив заступник голови Нацради Григорій Шверк, який у минулому був віце-президентом УМХ. Зі слів пана Шверка, Олегу Шосталю запропонували посаду заступника начальника управління.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY