detector.media
18.03.2015 13:41
19 березня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18»
19 березня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18»

У четвер, 19 березня, об 11.30 в УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4)  відбудеться прес-конференція, присвячена старту фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18».

 

Цього року фестиваль «Відкрита ніч» змінює формат і розширює програму до двох днів.  Пройде фестиваль 27-28 червня. У програмі фестивалю - перегляд найкращих студентських фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських і європейських кіномитців, а також традиційний фестивальний показ.

 

Як і минулого року, фестиваль підтримуватиме група «1+1 медіа», список номінацій включатиме крім кіно-номінацій також телевізійні. У 2015 році будуть представлені такі номінації: кіно-номінації - «Ігровий фільм», «Неігровий фільм», «Анімаційний фільм»; ТВ-номінації - «Спеціальний репортаж», «Скетчком/стенд-ап», «Промо/рекламний ролик».

 

До відбору прийматимуться україномовні, двомовні та іншомовні фільми, дубльовані, озвучені або титровані українською мовою.

 

Окрім традиційної локації в Києві - Арт-причалу, будуть організовані повноцінні масштабні майданчики ще у декількох великих містах країни. Також  вже у звичному форматі онлайн-трансляції фестиваль матиме свої осередки у десятках українських міст.

 

У рамках проекту також відбудеться фінал пітчингу ідей від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Взяти участь у ньому зможе кожен, хто запропонує новаторську ідею телевізійного серіалу.

 

Спікери прес-конференції: Михайло Іллєнко, засновник фестивалю, відомий український режисер; Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа»; Пилип  Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно; Андрій Різоль, генеральний директор компанії «Вавілон», голова меценатськоі ради фестивалю; Володимир Лавренчук, голова правління «Райффайзен Банку Аваль».

 

Акредитація обов'язкова. Контактна особа - Вакула Тетяна, t.ivanochko@1plus1.tv, (067) 447-35-48.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY