detector.media
18.03.2015 13:35
Фестиваль «Відкрита ніч – Дубль 18» змінить у 2015 році формат
Фестиваль «Відкрита ніч – Дубль 18» змінить у 2015 році формат

Цього року фестиваль «Відкрита ніч» змінює формат і розширює програму до двох днів.  Пройде фестиваль 26-27 червня, повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

У програмі фестивалю - перегляд найкращих студентських фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських і європейських кіномитців, а також традиційний фестивальний показ.

 

Як і минулого року, фестиваль підтримуватиме група «1+1 медіа», список номінацій включатиме крім кіно-номінацій також телевізійні. У 2015 році будуть представлені такі номінації: кіно-номінації - «Ігровий фільм», «Неігровий фільм», «Анімаційний фільм»; ТВ-номінації - «Спеціальний репортаж», «Скетчком/стенд-ап», «Промо/рекламний ролик».

 

До відбору прийматимуться україномовні, двомовні та іншомовні фільми, дубльовані, озвучені або титровані українською мовою.

 

Окрім традиційної локації в Києві - Арт-причалу, будуть організовані повноцінні масштабні майданчики ще у декількох великих містах країни. Також  вже у звичному форматі онлайн-трансляції фестиваль матиме свої осередки у десятках українських міст.

 

У рамках проекту також відбудеться фінал пітчингу ідей від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Взяти участь у ньому зможе кожен, хто запропонує новаторську ідею телевізійного серіалу.

 

Нагадаємо, кінофестиваль «Відкрита ніч» пройшов 2014 року у ніч з 28 на 29 червня. Гран-прі здобула стрічка «Заповіт» Кристіана Жерегі. Об`єднання Babylon'13, до якого він входить, відзначено спеціальним дипломом фестивалю «За громадянську позицію, мужність та героїзм». Протягом ночі під відкритим небом на Арт-причалі показали понад 50 робіт. Їх одночасно транслювали ще на 23-х майданчиках в українських містах та закордоном - у Варшаві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY