detector.media
17.03.2015 19:54
ОБСЄ та Albany Associates організували для Нацради майстер-клас із регулювання мовлення
ОБСЄ та Albany Associates організували для Нацради майстер-клас із регулювання мовлення

Організація з безпеки і співробітництва в Європі спільно з міжнародною компанією Albany Associates 17 - 18 березня проводить для керівництва і працівників Національної ради майстер-клас із питань регулювання мовлення. Увага учасників передусім буде зосереджена на темі регулювання українського телерадіоінформаційного простору в умовах військової та інформаційної агресії, а також інших аспектах медійної галузі, йдеться в повідомленні Нацради.

 

Під час дводенного майстер-класу заплановано обговорити питання контенту - з погляду пропаганди і його «проблемності», ролі регулятора в часи конфлікту, ліцензування телерадіомовників тощо.

 

Представник ОБСЄ зі свободи слова Дуня Міятович запропонувала ґрунтовніше обговорити ту тонку межу, що пролягає між регулюванням і цензурою.

 

Експертами тренінгу стали Дітер Лорейн і Дуглас Гріффін - експерти міжнародної компанії Albany Associates, яка спеціалізується у сфері регулювання комунікацій, мовлення і ЗМІ й надає консультації щодо розробки нормативно-правової бази та підходів до регулювання. Також компанія працює у галузі розробок стратегій у сфері комунікацій та публічної дипломатії у складних обставинах. Серед тих, кому експерти компанії надають консультації, - уряди, міжнародні організації, агентства, органи регулювання мовлення і телекомунікацій, громадські організації, медіа-компанії у всьому світі.

 

Досвідом Боснії і Герцеговини, що може бути корисним для України в нинішній ситуації, поділиться керівник відділу із ліцензування, цифровізації та координації у сфері мовлення Агентства із регулювання комунікацій Боснії і Герцеговини Емір Повлакіч.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY