detector.media
16.03.2015 15:17
Компанія Warner Bros. тимчасово не продаватиме фільми для дистрибуції в Україні
Компанія Warner Bros. тимчасово не продаватиме фільми для дистрибуції в Україні

Американська компанія Warner Bros. повідомила про тимчасове призупинення своєї діяльності в Україні. Про це йдеться на сайті мережі кіно театрів «Планета кіно».

 

«Друзі, повідомляємо вам, що компанія Warner Bros. тимчасово не працює в Україні. У зв'язку з цим було скасовано показ фільмів "Сходження Юпітер" ("Піднесення Юпітер") та «Фокус». Зверніть, будь ласка, увагу, що скасування показів діє на всі кінотеатри України», - цитує сайт заяву компанії.

 

Компанія Warner Bros. Також інформує, що знаходиться на переговорному етапі та планує найближчим часом відновити співпрацю з українськими дистриб'юторами і повідомлятиме про будь-які новини стосовно цього.

 

Нагадаємо, у лютому голлівудська кіностудія Warner Bros. відклала релізи в Україні через внутрішні проблеми української дистрибуторської компанії «Кіноманія».

 

4 лютого, за день до прем'єри стрічки «Сходження Юпітер» («Піднесення Юпітер») Енді і Лани Вачовські, стало відомо, що український реліз фільму скасовується, і кінотеатри змушені були запропонувати глядачам здати куплені на нього квитки. 

 

5 лютого в Державному агентстві з питань кіно заявили, що установа не має стосунку до зняття з прокату фільму «Сходження Юпітер», і Держкіно не отримувало документів для оформлення прокатного посвідчення стрічки.

 

Водночас представник Warner Bros. Джек Хорнер (Jack Horner) повідомив ЗМІ, що компанія знову почне надавати фільми в Україну, коли внутрішні проблеми ліцензіата будуть вирішені. Про які саме проблеми йдеться, не пояснив ані пан Хорнер, ані представники «Кіноманії».

 

За даними Державного інформаційно-ресурсного центру, засновниками «Кіноманії» є дочка бізнесмена Сергія Тарути Катерина Тарута, генеральний директор медіахолдингу «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, Інна Підгородецька та кіпрська компанія «Н.С. Планет Філмз Лтд». 27 січня змінився директор підприємства - ним став Ігор Матрос. За словами колишньої співробітниці відділу прокату компанії Віталіни Пісоцької, в компанії також змінився колектив. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY