detector.media
15.03.2015 13:27
Головного редактора «Нетішинського вісника» знайшли мертвою у її квартирі
Головного редактора «Нетішинського вісника» знайшли мертвою у її квартирі
У Нетішині на Хмельниччині знайшли мертвою 44-річну головного редактора місцевої газети «Нетішинський вісник» Ольгу Мороз. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі УМВС України в Хмельницькій області.  

Виявила пані Мороз у квартирі, де вона мешкала сама, її сестра. За даними прес-служби, явних ознак насильницької смерті, як і безладу у помешканні редактора не видно, «однак це ще ні про що не свідчить». Ситуацію вивчають представники Кримінальної лабораторії та судмедексперти. 

Подруга Ольги Мороз Наталія Коваль на своїй сторінці у Facebook розповіла, що минулого тижня Ольга Мороз разом із журналісткою Тетяною Осімчук зацікавились темою вирубки лісів і почали готувати матеріал. 

У своїх зверненнях до читачів Ольга Мороз акцентувала увагу на важливості видавництва у місті такого незалежного друкованого ЗМІ, яким є «Нетішинський вісник». 
Як розповіла пані Коваль, на початку Революції Гідності за підтримку Майдану Ольгу Мороз намагалися звільнити з посади головного редактора, однак проти виступив колектив. У цей період пані Мороз потрапила до лікарні.

«Детектор медіа» з’ясовує подробиці інциденту.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY