detector.media
13.03.2015 18:11
Сьогодні «1+1» покаже ексклюзивне інтерв’ю Порошенка
Сьогодні «1+1» покаже ексклюзивне інтерв’ю Порошенка

Сьогодні, 13 березня, о 20.05 телеканал «1+1» покаже ексклюзивне інтерв'ю Президента України Петра Порошенка, яке він дав ведучій «ТСН Тиждень» Аллі Мазур. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Велике інтерв'ю буде показане на «1+1» одразу після вечірнього випуску ТСН. У ньому ведуча та Президент України обговорять найбільш хвилюючі для українців теми та питання - тему війни, боротьби з корупцією та реформ тощо.

 

 

Нагадаємо, 9 березня о 22.00 Перший національний показав ексклюзивне інтерв'ю Президента України Петра Порошенка, яке він дав генеральному директору Національної телекомпанії України (НТКУ) Зурабу Аласанії. У своєму Facebook глава держави також заявив, що вважає за необхідне більше спілкуватись з суспільством і ставиться до цього як до обов'язку всіх гілок влади в Україні.

 

Святослав Цеголко, прес-секретар Президента України Петра Порошенка, повідомив, що глава держави започаткував 9 березня серію ексклюзивних інтерв'ю українським ЗМІ, у яких роз'яснюватиме свою позицію щодо зовнішньої і внутрішньої політики, боротьби з корупцією та запровадження реформ.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Twitter Святослава Цеголка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY