detector.media
13.03.2015 15:44
Суд відмовив у поновленні на посаді екс-гендиректору НРКУ Тарасу Аврахову
Суд відмовив у поновленні на посаді екс-гендиректору НРКУ Тарасу Аврахову

13 березня Деснянський районний суд Києва відмовив колишньому генеральному директору Національної радіокомпанії України (НРКУ) Тарасу Аврахову в задоволенні позову про відновленні на посаді. Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«У позові відмовлено, чи подаватиму апеляцію, я ще не вирішив», - сказав Тарас Аврахов.

 

За словами пана Аврахова, він наразі як генеральний продюсер зосереджений на виробництві документального фільму «Я таки жив». Нагадаємо, прем'єра першої частини відбулася 6 березня в столичному кінотеатрі «Україна»,  9 березня фільм транслювався в Будинку кіно. Виробники - Національна радіокомпанія України, «Перша рекордингова компанія» та «Символ ТБ».

 

«Це дилогія, над якою працював великий творчий колектив. Нам уже надходили пропозиції про співпрацю від телеканалів, але ми відмовили, бо не хочемо його показувати поки не буде готовий другий фільм, який уже знятий і змонтований, але ще не зроблена комп'ютерна графіка. Взагалі ми будемо розмовляти з дистриб'юторами щодо трансляції спочатку в кінотеатрах», - сказав Тарас Аврахов.

 

За його словами, фільм створено за меценатської допомоги компанії Stolitsa Group.

 

Як писала «Детектор медіа», Тарас Аврахов очолював НРКУ з червня 2010-го,  у вересні 2014 року його було звільнено. Однією з головних причин свого звільнення з посади генерального директора пан Аврахов вважав свою «безкомпромісну позицію в питанні забезпечення Українського радіо частотами».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY