detector.media
13.03.2015 11:20
13 березня - показ документальної стрічки «Лариса Кадочникова. Автопортрет» у столичному кінотеатрі «Ліра»
13 березня  - показ документальної стрічки «Лариса Кадочникова. Автопортрет» у столичному кінотеатрі «Ліра»

13 березня о 19.00 у київському кінотеатрі українського фільму кінотеатрі «Ліра» відбудеться показ документальної стрічки Дмитра Томашпольського «Лариса Кадочникова. Автопортрет».

 

В рамках події відбудеться зустріч з видатної українською актрисою Ларисою Кадочниковою.

 

Нагадаємо, стрічка є кіноекспериментом, в якому герой фільму сам виступає його автором.

 

«За сюжетом, легенда українського кіно Лариса Кадочникова пише свій автопортрет. На протязі однієї ночі - від чистого аркуша до готового портрету. В цю ніч зникають межі  часу та простору. У сусідній кімнаті - сцена театру імені Лесі Українки, у коридорі - сходи ВДІКу, а якщо вийти із будинку - можна опинитися в Мар-дель-Плата на березі Атлантичного океану, в місті, де тільки-но триумфально демонструвалися «Тіні забутих предків», звідки і пішла світова слава актриси. А ще - три ролі, про які вона мріяла.  І ця мрія здійсниться в цю ніч...Тому що ця ніч особлива...», - анонсують творці стрічки.

 

Автор фільму - Лариса Кадочникова. Режисер - Дмитро Томашпольський. Оператор - Дмитро Фурсов. Звукорежисер - Артем Мостовий. Продюсери - Андрій Азархін і Олена Дем'яненко. Виробництво «Гагарін Медіа» на замовлення Державного агентства України з питань кіно, 2013. Бюджет - 1, 5 млн грн. Хронометраж - 67 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.rusdram.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY