detector.media
13.03.2015 10:38
Радником міністра інформаційної політики стала Іветта Делікатна
Радником міністра інформаційної політики стала Іветта Делікатна

Міністр інформаційної політики (МІП) України Юрій Стець повідомив про призначення нового радника -  фахівця комунікаційного ринку України Іветти Делікатної. Про це повідомляє прес-служба МІП.

 

«У своїй новій ролі Іветта, перш за все, продовжить роботу над урядовими комунікаційними програмами для населення, якими  вона курирує з липня 2014 року в складі команди Communicating a New Ukraine», - заявив міністр Юрій Стець.

 

Він також додав, що склад і кількість таких програм істотно розшириться і буде відповідати повному обсягу реформ уряду.

 

В обов'язки Іветти Делікатної на посаді радника міністра увійде побудова взаємин з донорськими організаціями, які підтримують комунікаційні програми України. Іншим її завданням стане побудова системи навчання прес-служб уряду, розвиток їх співробітників і організація системи постійної оцінки компетенції.

 

«Оцінюю такий черговий віраж у своїй професійній долі як природне продовження всієї своєї 20-річної професійної активності, зокрема, за останні рік в соціальних проектах. Обидва завдання для мене ясні і зрозумілі. Ентузіазм зберігається. Будемо працювати », - сказала Іветта Делікатна.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Іветта Делікатна свого часу наводила аргументи на підтримку створення Міністерства інформаційної політики.

 

Нагадаємо, 4 березня міністр інформаційної політики (МІП) Юрій Стець під час робочої наради повідомив, що міністерство за обопільною згодою припиняє співпрацю з Олександром Барабошком (відомий як блогер КрусКрус) з позбавленням його статусу радника. Водночас заступник міністра Тетяна Попова заявляє, що звільнення київського блогера та радника Міністерства інформаційної політики Олександра Барабошка не пов'язане із появою скандальної публікації про нього у російських ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY