detector.media
07.03.2015 17:17
На Першому національному – прем’єра стрічки Сніжани Потапчук та Світлани Коваль «Я війна»
На Першому національному – прем’єра стрічки Сніжани Потапчук та Світлани Коваль «Я війна»

9 березня о 20:00 в ефірі «Першого національного» вийде стрічка документальна стрічка «Я війна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Автор та режисер фільму - Сніжана Потапчук, оператор - Світлана Коваль.

 

У стрічці зафіксовані події на Сході України. До неї увійшло понад 20 інтерв'ю з бійцями, які відтворили одну історію людини в умовах війни.

 

«Нашою метою було не просто відзняти картинки - бій, побут, виїзд на завдання, а створити загальний психологічний, духовний, моральний і філософський портрет людини в умовах війни», - розповідає пані Потапчук.

 

«А ще у нашого фільму було надзавдання - показати, що війна допомагає кожному з нас пройти внутрішню трансформацію, піднятися на щабель вище у своєму розвитку», - додає Світлана Коваль.

 

У фільму буде продовження: «Я війна» увійде до трилогії про події на Сході України, яку Сніжана Потапчук та Світлана Коваль відзнімуть для «Першого національного».

 

Нагадаємо, пані Потапчук і пані Коваль виступили авторами двосерійного документального фільму «Неоголошена війна. Новий рік на передовій» та Неоголошена війна. Життя на лінії вогню». Стрічки були представлені в ефірі Першого аціонаоьного у січні 2015 року.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY