detector.media
06.03.2015 12:03
ICTV доповнить «Факти. Спорт» новим спортивним проектом
ICTV доповнить «Факти. Спорт» новим спортивним проектом

Починаючи з 10 березня, на каналі ICTV стартує випуск «Спорт» на доповнення до традиційного випуску новин «Факти. Спорт», які виходять щобудня з понеділка по п'ятницю о 9.10-9.15. Програма також транслюватиметься із вівторка по п'ятницю о 7.50 в рамках проекту «Ранок у великому місті», повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ведучими випусків залишаться Андрій Ковальський і В'ячеслав Цимбалюк.

 

«У нас буде більше спорту - і це дуже добре. Традиційно ми будемо висвітлювати всі види спорту і найважливіші спортивні події в Україні та світі», - упевнений Андрій Ковальський.

 

За словами ведучого, випуски о 7.50 і 9.10 відрізнятимуться за інформацією та формою подачі.

 

«У новому випуску, крім звичайних новин, ми розповідатимемо про думки букмекерів з приводу важливих спортивних подій, будемо давати їх котирування про можливі шанси на перемогу тієї чи іншої команди. Тобто будемо дивитися на світ спорту не тільки з точки зору вболівальників, але і з точки зору спортивних професіоналів. А також будемо інформувати глядачів про можливі несподівані результати. Це те, що завжди приваблює в спорті», - говорить Андрій Ковальський.

 

Спонсором показу виступить букмекерська контора «Парі-Матч». Вихід програми запланований до кінця року.

 

Нагадаємо, починаючи з вересня минулого року, Перший національний доповнив ефір спортивною тематикою, запустивши випуски спортивних новин.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY