detector.media
05.03.2015 17:24
До 9 березня - реєстрація на тренінг в Кіровограді «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС – нові виклики та нові можливості для журналістів»
До 9 березня - реєстрація на тренінг в Кіровограді «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС – нові виклики та нові можливості для журналістів»

13-14 березня (п'ятниця та субота) в Кіровограді пройде один із дводенних тренінгів «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС - нові виклики та нові можливості  для журналістів».

 

На гадаємо, окрім Кіровоградщини, до участі запрошуються представники із Черкаської, Полтавської, Дніпропетровської, Миколаївської і Херсонської областей.

 

Організатор - Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки «Європейської програми» Міжнародного фонду «Відродження».

 

В якості тренерів проекту вступатимуть Сергій Сидоренко, редактор сайту «Європейська правда», та Анатолій Марциновський, Internews-Україна, «Газета по-українськи».

 

Тренінг включатиме теоретичні, практичні заняття та обмін досвідом з експертами проекту. Учасники зможуть поглибити розуміння процесу євроінтеграції, підвищать свою поінформованість щодо різних аспектів тематики (економічних, політичних, візової проблематики тощо), а також отримають навички пошуку «європейських» інформаційних приводів, які цікаві місцевій аудиторії.

 

Участь у тренінгу безкоштовна. Учасникам з інших міст за потреби буде забезпечено проживання у Кіровограді.

 

Для участі у тренінгу необхідно до 9 березня заповнити онлайн анкету та надіслати на електронну пошту   mgo.sformat@gmail.com (у темі листа зазначити «Тренінг») сканкопію супровідного листа від редакції, який свідчить про сприяння участі працівника у тренінгу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY