detector.media
05.03.2015 14:45
Олексій Душка у новому проекті, що прийде на зміну «Території обману», контролюватиме супермаркети
Олексій Душка у новому проекті, що прийде на зміну  «Території обману», контролюватиме супермаркети

Журналіст та ведучий телеканалу «1+1», автор програми «Територія обману» Олексій Душка анонсував старт нового авторського проекту, який вийде наприкінці весни. Про це він розповів під час онлайн-конференції 5 березня на сайті «1+1», повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий проект прийде на заміну «Території обману», завершуючи її більш ніж трирічну історію.

 

«"Територія обману" тепер стане новим проектом - в ньому ми будемо використовувати нові підходи та можливості і робити його також будемо по-новому. З'явиться багато цікавих рубрик, в яких ми звертатимемося  до конкретних порівнянь товарів. Ми також плануємо контролювати роботу супермаркетів. Поки більше деталей розкрити не можу, але, впевнений, що ми не розчаруємо наших глядачів», - розказав Олексій.

 

Назву проекту журналіст запропонував обрати самим глядачам, деталі конкурсу будуть опубліковані на офіційній сторінці Олексія Душки у Facebook.

 

«Метою проекту є виховання споживчої культури українців, роз'яснення та допомога у повсякденній практиці з вибору товарів та пошуку ідеальних поєднань "ціна-якість". Ми віримо, що можемо вплинути на виробників, спонукаючи їх виготовляти якіснішу продукцію», - додав ведучий.

 

Назва, яку оберуть глядачі, а також дата старту нового проекту телеканал обіцяє невдовзі повідомити.

 

Нагадаємо, 2-го вересня минулого року програма «Територія обману» повернулася в ефір каналу «1+1» з розслідуванням для споживачів про те, які насправді продукти Росія пропонує купувати українцям. «Територію обману» виробляв департамент журналістських розслідувань «1+1» під керівництвом Максима Шиленка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY