detector.media
04.03.2015 17:34
Німецький журналіст-автор забороненої у Росії «Путінократії» приїде до Києва
Німецький журналіст-автор забороненої у Росії  «Путінократії» приїде до Києва

Відомий німецький журналіст, автор політичного бестселеру «Путінократія. Людина влади та його система» Борис Райтшустер у березні приїде до Києва, щоб зустрітися з українськими читачами. Про це повідомляється на сайті книжкового ресурсу «Друг Читача».

 

Цього місяця у Києві відбудеться низка презентацій, присвячених книзі  Бориса Райтшустера. Автор   приїде на запрошення харківського видавництва «Віват», яке випустило у світ заборонену в Росії книгу російською та українською мовами.

 

У вівторок, 10-го березня запланована прес-конференція пана Райтшустера в інформаційному агентстві «Інтерфакс-Україна», а в середу, 11 березня він виступить у книгарні «Є» та проведе автограф-сесію. Планується також зустріч зі студентами одного з київських вишів.

 

Нагадаємо, книга «Путінократія» Бориса Райтшустера була відзначена першим місцем у номінації «Обрії» на цьогорічній Церемонії нагородження переможців XVI Всеукраїнського рейтинґу «Книжка року 2014», яка пройшла  2 лютого у київському театрі-майстерні «Сузір'я».

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY