detector.media
04.03.2015 15:53
ICTV у проекті «Україна. Код унікальності» покаже спецвипуск про захисників Донецького аеропорту
ICTV у проекті  «Україна. Код унікальності» покаже спецвипуск про захисників Донецького аеропорту

Сьогодні, 4 березня, у програмі «Україна. Код унікальності» на телеканалі ICTV вийде спеціальний випуск «Війна за межею реальності. Історія українських героїв». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект вийде в ефірі о 20.20.

 

«Саме їх вперше охрестили кіборгами, але це були живі люди, герої зі сталевим характером і нереальною витримкою. Вони утримували Донецький аеропорт, відбивали Артемівськ  і до останнього стояли під Іловайськом. У проекті "Україна. Код унікальності" на ICTV - історія легендарного 3-го полку кіровоградського спецназу», - анонсує телеканал.

 

7 квітня 2014 року бійці 3-го полку кіровоградського спецназу сіли на борт літака для вильоту до Донецька. Це були люди різного віку, з різним рівнем підготовки і цілком зрозумілою надією швидше повернутися додому. Прощаючись з рідними, вони навряд чи думали про те, що з часом стануть частиною військової історії України. Невеликий гарнізон із 70 бійців спецназу і 10 десантників почав охорону величезної  території Донецького аеропорту, який більше ніж на 200 днів став справжнім оплотом спротиву російській агресії.

 

Нагадаємо, прем'єра проекту «Україна. Код унікальності» відбулась на телеканалі ICTV 3 грудня минулого року. В першому випуску проекту глядачам було запропоновано історію агента американської розвідки-екстрасенса. Проект «Україна. Код унікальності» виходить щосереди о 20.20.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY