detector.media
04.03.2015 15:37
Червакова пропонує з’ясувати, хто заплатить за відновлення прес-пойнту в Раді після бійки «ляшківців» з Мельничуком
Червакова пропонує з’ясувати, хто заплатить за відновлення прес-пойнту в Раді після бійки «ляшківців» з Мельничуком

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка», перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Ольга Червакова пропонує з'ясувати, хто заплатить за відновлення прес-пойнту для брифінгів у кулуарах парламенту, пошкодженого внаслідок бійки представників Радикальної партії Олега Ляшка з народним депутатом Сергієм Мельничуком.

 

На засіданні Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики 4 березня пані Червакова сказала, що необхідно надіслати запит до Апарату Верховної Ради щодо того, яких збитків нанесено внаслідок бійки народних депутатів і хто заплатить за відновлення прес-пойнту. «Я сьогодні запитала в Ляшка - він сказав, що платити не буде», - додала пані Червакова.

 

Нагадаємо, 3 березня у Верховній Раді сталася бійка між депутатами з фракції «Радикальної партії Олега Ляшка» та їхнім екс-колегою по фракції Сергієм Мельничуком. Спочатку сутичка виникла в сесійній залі. Коли пан Мельничук залишив залу, за ним слідом вискочив Олег Ляшко в оточенні своїх однопартійців, які почали з криками «Тушку геть!» виштовхувати Сергія Мельничука з Ради. Найбільше дісталося прес-пойнту - місцю, де проходять парламентські брифінги. Намагаючись дотягнутися до пана Мельничука, «ляшківці» просто затоптали конструкції прес-пойнту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY