detector.media
04.03.2015 15:15
8 березня канал «Україна» покаже спецвипуск ранкового шоу
8 березня канал «Україна» покаже спецвипуск ранкового шоу

До Міжнародного жіночого дня 8 березня телеканал «Україна» покаже спеціальний випуск ранкового шоу - марафон «Ранок 8 березня». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма стартує в ефірі каналу о 7.10. Вестимуть спецвипуск Максим Сікора («События дня») та Андрій Синіцин («Ранок з Україною»).

 

«Цього дня «віддуватися» в ефірі будуть ведучі-чоловіки телеканалу «Україна». Журналісти проекту підготують тематичні сюжети, з яких глядачі дізнаються про найпоширеніші помилки, яких чоловіки припускаються 8 березня, а також почують, про які ж подарунки насправді мріють жінки», - анонсує прес-служба.

 

Журналісти «України» підготували для глядачів серію сюжетів, героїнями яких стали жінки з незвичайними професіями і цікавою долею.

 

Канал покаже також прямі включення з квіткових магазинів. Ведучий програми «События» Олег Панюта розповість, як приготувати шоколадний кекс, а ведучий програми «Ранок з Україною» Дядя Жора - букет з фруктів.

 

Нагадаємо, до Міжнародного жіночого дня телеканал «Україна» покаже два спецвипуски нового проекту «Відверто з Машею Єфросиніною». 7 березня глядачі побачать інтерв'ю з українською співачкою Ані Лорак, а 8 березня - з телеведучою Дашею Малаховою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY