detector.media
04.03.2015 12:00
Міноборони звинувачує російські і проросійські ЗМІ у нагнітанні паніки на Одещині
Міноборони звинувачує російські і проросійські ЗМІ у нагнітанні паніки на Одещині

Проросійські та російські ЗМІ публікують недостовірну інформацію про обороноздатність Одеської області для поширення паніки серед населення. Про це в ході брифінгу заявила речниця Міністерства оборони України Вікторія Кушнір, передає «РБК-Україна».

 

«Проросійські і російські ЗМІ намагаються поширювати панічні настрої в Одеській області, оприлюднивши недостовірну інформацію щодо неналежної організації в забезпеченні оборони міста Одеса», - повідомила пані Кушнір.

 

Вона також зазначила, що керівництво оборонного відомства приділяє значну увагу питанню підвищення обороноздатності Одеси і південних кордонів країни.

 

«Військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур цілодобово несуть службу з охорони важливих об'єктів. Військово-морські сили ЗСУ у взаємодії з морськими прикордонниками несуть бойову службу в південно-західній частині Чорного моря і на річці Дунай», - повідомила речниця Міноборони.

 

Крім цього, за її словами, здійснюється робота з відновлення та підтримки технічної готовності кораблів, літальних апаратів, автомобільної та бронетанкової техніки. В українському вітчизняному флоті нарощується система управління і належним чином організована бойова підготовка у частинах і на кораблях.

 

Нагадаємо, Міністерство оборони України створює мережу  воєнкорів - прес-офіцерів підрозділів. До співпраці запрошують фотокореспондентів, операторів, кореспондентів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY