detector.media
03.03.2015 20:06
Під час прощання з Борисом Нємцовим телеведучу Ксенію Собчак попередили, що вона - наступна
Під час прощання з Борисом Нємцовим телеведучу Ксенію Собчак попередили, що вона - наступна

Відому російську телеведучу Ксенію Собчак під час прощання з убитим політиком Борисом Нємцовим в Сахаровському центрі в Москві попередили, що «вона наступна». Про це повідомляє російське видання «Журдом».

 

«Тут дуже багато людей. Причому таких, яких рідко побачиш. Світлі обличчя і дуже багато молодих. Вічна пам'ять», - написала Ксенія Собчак у своєму мікроблозі в Twitter, яка відвідала церемонію прощання з Борисом Нємцовим.

 

«На виході з центру Сахарова стояли з Венедиктовим говорили про Борю. Підходить чоловік: "Майте на увазі, ви наступна, Ксенія"», - додала телеведуча.

 

Попрощатися з опозиціонером, як повідомляє «Українська правда», прийшли дружина першого президента Росії Бориса Єльцина Наїна Єльцина з дочкою, опозиціонер, колишній прем'єр РФ Михайло Касьянов, голова «РОСНАНО» Анатолій Чубайс, опозиціонер Ірина Хакамада, екс-прем'єр Великобританії Джон Мейджор, посол ЄС в Росії Вігаудас Ушацкас, посол США в Росії Джон Теффт, посол Великобританії Тім Барроу. Також попрощатися з загиблим прийшли віце-прем'єри РФ Аркадій Дворкович і Сергій Приходько, прес-секретар прем'єр-міністра РФ Наталія Тімакова, колишній глава уряду Сергій Кирієнко, колишній міністр фінансів Олексій Кудрін і представник Путіна у Держдумі Гаррі Мінх.

 

Винесення труни з тілом Бориса Нємцова з Сахаровського центру супроводжувалося скандуванням «Росія буде вільною», «Герої не вмирають». Сьогодні, 3 березня, його поховали на Троєкуровському кладовищі Москви.

 

Нагадаємо, Борис Нємцов був убитий у ніч на 28 лютого у центрі Москви чотирма пострілами у спину. Російський опозиційний політик готував до публікації  доповідь із доказами участі російських військових у військових діях проти України на Донбасі. Про це із посиланням на члена бюро федеральної політради партії «РПР-Парнас» Іллю Яшина повідомила журналістка Ксенія Собчак. Пізніше пан Яшин заявив, що всі матеріали Бориса Нємцова були вилучені російськими правоохоронцями під час обшуку у квартирі загиблого і пообіцяв продовжити його дослідження.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY