detector.media
03.03.2015 18:27
Анна Єлісеєва стала креативним продюсером Film.ua
Анна Єлісеєва стала креативним продюсером Film.ua

Екс-креативний продюсер і маркетинг-директор телеканалу ТЕТ Анна Єлісеєва з 2 березня працює креативним продюсером в  кінокомпанії Film.ua Group. Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Разом із продюсером Іриною Костюк пані Єлісеєва працюватиме над розширенням лінійки продуктів Film.ua Group.

 

Пані Єлісеєва займеться розробкою форматних і сценарних проектів, їх редакторським і режисерським супроводом, кастингом, постпродакшном та іншими функціями творчої складової як scripted, так і non-scripted форматів компанії, у тому числі орієнтованих на молодіжну аудиторію.

 

«За 12 років наполегливої ​​праці у мене накопичилося достатньо досвіду як в маркетингу, так і у виробництві проектів. А від хорошого продюсера саме це і треба - знати кому, де і що потрібно для перегляду. Film.ua - потужна компанія, яка завжди йде на крок попереду конкурентів як в плані розвитку і впровадження нових технологій, так і в плані пошуку нових тем для проектів. Кіновиробництво, серіальне виробництво, спеціальні проекти для інтернет і нових медіа - все це дозволяє виводити бренд Film.ua на новий рівень», - коментує своє призначення пані Єлісеєва.

 

Вона висловила впевненість, що компанія не лише створює контент, а й будує країну, росте разом з новими іменами та новим глядачем.

 

«Я знаю Анну Єлісеєву дуже давно, ми разом працювали ще в групі «Інтер». Аня - дивовижна людина і справжній професіонал, що вона довела своїми проектами як на «Інтері», так і на каналі ТЕТ. Я абсолютно впевнений, що Анна не раз здивує і нас, і глядачів новими яскравими проектами та ідеями», - зазначив власник Film.ua Group Сергій Созановський.

 

Нагадаємо, співзасновник медіаконсалтингової компанії Media Resources Management (Украина), екс-генеральний продюсер телеканала ТЕТ Ірина Костюк з вересня 2014 року працює в кінокомпанії Film.ua на посаді продюсера.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY