detector.media
03.03.2015 18:02
На ТЕТ стартує сьомий сезон скетчкому «Віталька»
На ТЕТ стартує сьомий сезон скетчкому «Віталька»

9 березня о 21.00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра сьомого сезону скетчкому «Віталька». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Світ перевернувся! Тепер не Віталік буде клеїти теличок, а телички - Віталька! Йому не доведеться придумувати нові способи, щоб підкорити слабку стать. Навпаки, відтепер залицяння буде приймати він сам: прогулянки по парку, морозиво, кульки, романтична вечеря в ресторані... Схоже, наш герой потрапить в рай! Але чи сподобається така увага з боку жіночої статі Наташеньці? Та й чи готовий сам Віталік розпрощатися з мрією всього свого життя?», - анонсує телеканал новий сезон серіалу.

 

Режисер серіалу Олексій Даруга стверджує, що «Віталька знайде те, чого так давно хотів: любов!».

 

У головних ролях скетчкому: Гарік Бірча, Юлія Домашець, Катерина Гулякова, Олеся Чечельницька, Сергий Лаврик, Катерина Островська, В'ячеслав Ніконоров, Ганна Лев. Виробництво: «Роги і копита».

 

Епізоди сьогомого сезону «Вітальки» виходимуть в ефірі з понеділка по четвер о 21.00.

 

Нагадаємо, 28 грудня минулого року ТЕТ показав новорічний епізод скетчкому «Віталька», який називався «Іронія долі або з легким Віталькою». Шостий сезон скетчкому «Віталька» стартував на ТЕТ 24 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY